Hej igen!

Sitter på jobbet och kollar igenom bloggen efter bilder på mig och min bror som jag kan lägga upp för att han fyller år idag och då tänkte jag "fan va synd att jag inte skriver här längre". Det här är ju som en dagbok för mig! 
När jag kolla igenom mina bilder jag har lagt upp här på bloggen...... cringe..... men kul! Spännande.... Sommaren är snart slut och jag har hunnit göra väldigt mycket! Jag har firat midsommar i Vänersborg, varit i Trollhättan och Mellerud. Jag har varit på Gotland och hälsat på Rebecca som bor där. Jag har varit på Irland och hälsat på min moster där jag också "hajkade" bland vackra berg och stränder. Jag har varit i Amsterdam och Paris med Kristoffer. Och fram för allt har badat, badat och badat. Har ju varit så jävla varmt och fuktigt den här sommaren att det har varit det enda sättet att hantera det. Hemskt faktiskt. Och så har vi bränderna också... Läskiga tider som vi har framför oss minsann.
 
Snart börjar skolan igen och det känns bra ändå. Jag har efter halva min utbildning ÄNTLIGEN blivit normalbegåvad i att skriva uppsatser osv. Har alltid haft väldigt svårt för det. Så det känns bra och jag älskar min utbildning. Sen med det så flyttar Kristoffer till Alperna om två veckor där han ska jobba på obestämd tid. Så det blir en del resande dit för mig med. Är inte ett fan av att åka skidor men det ska vara riktigt vackert där och jag tycker om att vandra så det blir nog bra:) 
 
Mindre uppdateringar i mitt liv:
- jag har klippt håret, från och med nu ska jag inte färga håret mer. I alla fall på väldigt länge. Det är axellångt och INTE SLITET ALLS!!! wow.
- jag har haft en hel sommar där mina lår inte har blivit sönderslitna av chubrub. en riktig seger.
- jag har börjat bara handla second hand kläder
- jag har slutat med att köpa onödig plast, såsom schampoflaskor, tvättmedel i plastförpackning osv
- jag återvinner ALLT nu
- jag har växter som jag faktiskt tar hand om
- jag bor som sagt själv och gör vuxna vardagliga saker
- jag har solat den här sommaren. jag vet, helt sjukt???
 
 
Idag jobbar jag till fyra, sen ska jag åka till goodstore och paradiset och se vad dom har för miljövänligt att erbjuda. Efter det ska jag och K kolla film eller spela spel eller nåt sånt för det ska regna, så jävla skönt! Sen på onsdag är det parkbio i Rålis med kompisar. Så kul! Kommer tyvärr att missa visningen av Fucking Åmål haha, aldrig sett den så det är synd.. Har hört att man bör se den... Sen på torsdag till måndag ska jag åka till Västra delen av Sverige, osäkert vart, men ska gå på kräftskiva. Så det blir kul! 
 
Mer än så vet jag inte just nu.
 
 
 
 

Kommentera här: