vad har hänt under tiden du har varit borta alice?

jag har varit i Göteborg med mamma, faster och hälsat på min kusin Moa. Men den egentliga anledningen till att jag och mamma åkte var att vi hade förstås biljetter till Håkan på Ullevi!! 
vi satt dock högst upp och jag och mamma va tvunga att svepa två öl så att vi inte skulle svimma pga höjdrädda.
som ni kan se var det sjukt mycket folk! tror jag läste nånstans att det var 70 tusen pers där och det var rekord i nordiska konserter. det var helt klart en av de sjukaste konserterna jag har varit på. han spelade i tre timmar och hade grymt duktiga artister som gästade. oförglömligt minne helt klart!
sen åkte jag några dagar efter bara till Irland för att hjälpa min moster med huset. det behövdes flytta möbler, hänga upp tavlor, slå in spikar och hjälp med teknik. sen upptäckte jag ett skumt bett jag fått i gbg därför är bilden med. så jag var bara där i tre dagar och det var tillräckligt kan jag säga. sen när jag kom hem jobbade jag massor, alltså massor
sen var jag på ciaras lillebrors student och träffade philip där. the gang!
jag och julia gick på promenad och åt på mälarpaviljongens vego ställe som heter green queen. härlig dag med bara ben och god mat och massa catching up!
sen var det sverige mot irland och ni kan se vilka jag hejade på. i love the underdog. dock var irland fett bra i den matchen såå. det är allt som har hänt sen sist. mer eller mindre. har gått ut en del också, som jag alltid gör men jag känner efter igår att en vit månad skulle sitta fint.. vi får se hur det går med det.
nu måste det städas, planera vad jag och mamma ska göra när vi åker till kanada i juli och kolla på lite filmer jag har velat se ett tag. trevlig helg på er!!
 

Kommentera här: