give me a job

igår var det meningen att jag skulle på dejt efter att jag ätit med tim och emelie på vapiano (som vanligt) men blev inte av pga olika anledningar men det löste sig ändå för fick öla med ciara, hennes kille, hans vänner och julia och hade det rikitgt kul! 
 
allt jag gör dessa dagar är att rensa mina ägodelar och försöker bli lite minimalistisk och organiserad. jag letar också efter heltidsjobb då jag flyttar hem igen officiellt nästa vecka :( jag gör bokstavligen allt jag kan för att slippa göra den här uppgiften som ger mig magsår och ångest to the max!!! ska träffa min lärare på fredag då vi ska gå igenom det jag har skrivit och hon ska ge mig lite tips för hon är så snäll men problemet är att jag inte har skrivit något pga hemsk uppgift. ugh. sen har jag arbetsprover jag måste göra och allt är ba jobbigt. mest synd om mig. så nu läser jag bara uppgiften om och om i hopp om att få en idé.
höjdpunkten av idag blir nog när frej kommer hem med tacogrejer så kan jag börja laga maten. glada att ni läste bloggen idag? ;)

Kommentera här: