give me a job still

letar fortfarande efter ett jobb.. har tatuerat mig medans. en humla. gjorde skitont men är väldigt nöjd med den. det har hänt mycket den här helgen fast ändå inte. jag har nekat dejt två gånger pga bråk med vänner (ej jag som bråka med dom utan dom med varandra) och tillslut för att jag har tappat min röst:))))))))) hemskt!! märker inte förän nu när jag inte kan prata hur mycket jag brukar prata. känns som en pik från universum. hur som. det här hart varit en helg och vecka där jag har varit stolt över mig själv! jag har valt mina vänner framför killar och mindre genuina vänner och tagit kontakt med en jag inte har träffat på ett år. yes! du är grym alice så jävla skön! tack. 
så idag ska jag fortsätta trycka lite tröjor och förhoppningsvis är dom klara ikväll och uppe på etsy imorn:) hoppas alla har haft en trevlig helg!

give me a job

igår var det meningen att jag skulle på dejt efter att jag ätit med tim och emelie på vapiano (som vanligt) men blev inte av pga olika anledningar men det löste sig ändå för fick öla med ciara, hennes kille, hans vänner och julia och hade det rikitgt kul! 
 
allt jag gör dessa dagar är att rensa mina ägodelar och försöker bli lite minimalistisk och organiserad. jag letar också efter heltidsjobb då jag flyttar hem igen officiellt nästa vecka :( jag gör bokstavligen allt jag kan för att slippa göra den här uppgiften som ger mig magsår och ångest to the max!!! ska träffa min lärare på fredag då vi ska gå igenom det jag har skrivit och hon ska ge mig lite tips för hon är så snäll men problemet är att jag inte har skrivit något pga hemsk uppgift. ugh. sen har jag arbetsprover jag måste göra och allt är ba jobbigt. mest synd om mig. så nu läser jag bara uppgiften om och om i hopp om att få en idé.
höjdpunkten av idag blir nog när frej kommer hem med tacogrejer så kan jag börja laga maten. glada att ni läste bloggen idag? ;)

what. the. fuck.

sitter och kollar på alla skolor jag vill söka till och deras arbetsprover och man ba va??????????? fattar inte alls hur jag ska tolka vissa uppgifter. är inte tillräckligt djup för detta. ikväll ska jag äta middag med michi på nån restaurang vi inte har bestämt än, så sitter och snorar i en ny jumpsuit medan vi bestämmer. ska sminka mig också så jag inte känner mig lika mycket som ett förkylt monster som jag är.