the boat that rocked

 
fick filmtips av rebecca att se "the boat that rocked" som kom ut flera år sen. kan säga direkt att den gödde på mitt manshat. ok kanske inte men den var verkligen 70-tal med sexism om ni förstår. musiken i filmen var grym men jag tyckte att handlingen var barnslig och onödig. efter filmen tänkte jag bara: jaha. inte bra film. would not recommend. tänkte att jag brukar ge filmtips här, så varför inte också skriva om filmer jag inte tyckte var bra. vi kanske kan skapa en diskussion om nån pallar. jag fick reda på att det finns en bioklubb här i karlstad som jag har missat. dom visar två filmer till i år och då måste jag betala 200 spänn så det var synd att jag inte fick reda på den tidigare :( aja, berätta vad ni tyckte!

mina tröjor!

äntligen har jag gjort mina tröjor! den på bilden blev lite sne men dom andra är mycket snygga dom med. gjorde 10 st och har bara 2st kvar i L. så om nån vill ha får ni skynda er! finns på min etsy :)
 

bastille i stockholm!

I helgen var jag i stockholm och såg bastille med julia på annexet, globen. skulle se dom med anna h egentligen (då det är hon som är ett fan och jag bara älskar konserter) men stackarn blev magsjuk! så tog med mig julia och hade det kul!