seminyak

mitt hår blev skitbra av keratinbehandlingen men det var jobbigt att jag inte fick blöta det eller sätta upp i tofs på tre dagar.. fick dom sätta upp i klämmor, det förklarar bild nmr 2. dagen efter mitt förra inlägg in Seminyak åkte vi för att laga julias mobil men det skulle ta upp till en månad och fixa så vi åkte till en teknikaffär och köpte en billig iphone 4 så julia kunde använda mobilt bank id och what not. sen träffde vi Anna N som jag jobbade med på coop. hon bor i aussie nu och åkte till bali på semester med två tjejkompisar. så det var ren slump att hon var där samtidigt som jag och julia. vi bestämde oss för att träffas på ett ställe som hette Potato Head. det var ett lyxställe där med priser som en mellanbillig bar hemma i sverige. så härligt ställe! 
två blekfisar och en brun anna...
 
efter potato head drog vi hem, bytte om, fixade oss och drog tillbaka till området där anna bodde och gick till en pizza restaurang som hette Hanks.
min pizza hette Bowie och jag grät lite inombords när jag njöt av pizzan.
 
efter Hanks drog vi till ett ställe som hette Ku de ta som enligt rykten alltid var smockfullt med galna fester.... det var helt tomt och tyst men fint var det.. så vi tog en öl där och efter det drog anna hem pga att hon skulle flyga tillbaka till aussie dagen efter. 
så jag och julia bestämde oss för att gå runt och leta efter en rolig bar eller nåt men hela Seminyak square var som en spökstad, vi gick lite till och precis när vi skulle ge upp såg vi en kö utanför ett ställe med hög musik så vi chansade och drog in och omg jag är så glad att vi hamnade där, det var amazing! klubben hette Flavale eller nåt sånt och var hur coolt som helst! tyvärr var det väldigt mörkt där inne så jag har inga bra bilder att visa förutom dom här kanske haha
några trevliga aussies vi pratade med...
sjukt härlig kväll som slutade illa med att julia glömde sin plånbok i taxin hahah :(

Kommentera här: