jambaran

efter seminyak åkte vi till jambaran och bodde på lyxhotell för vi tyckte att vi förtjänade det efter all skit som hade hänt hahah. hotellet var inte så centralt men det låg väldigt nära Padang Padang beach som är stranden från Eat, prey & love. många turister som åker till Bali bara för att se den stranden så jag och julia åkte dit för att se det och kanske åka paddle board. vi kom dit och såg vilda apor, ödlor och sen stranden. så himla vackert.
som ni kan se så var det en väldigt liten och avskild strand så man kan lätt fatta varför de valde att filma där. på stranden beställde jag nudelsoppa och läste lord of the flies. det var sjukt mäktigt att läsa den på en strand med ljudet av vågorna och solen i ryggen. och på tal om min rygg!!!
när vi kom tillbaka till hotellet och chillade vid poolen sa julia "alice. omg. din rygg." och det var detta hon såg. hemskt. ont också. och det bara spred sig mer och mer och hahah fyfan. fläckarna är områden där jag lyckades smörja in mig själv, varför jag inte bad julia göra det har jag ingen aning om. 
efter att julia hade smort in  min rygg med after sun drog vi till den ökända "rock bar". här har ni bilder:
och när jag säger att det här stället var dyrt, var det sverige-dyrt. vi drack en öl och drog efter det. men utsikten var sjuk ändå. 
efter jambaran åkte jag hem tidigare än planerat. mormor är väldigt sjukt just nu och jag låg och hade ångest på kvällarna och tänkte på hennes död. inte bara att jag inte skulle få se henne igen utan också att på Irland sker begravningarna två dagar efter att personen har dött. så då låg jag och tänkte på att jag kanske skulle missa hennes begravning också! så ångesten byggdes upp och allt jag ville var att träffa mormor. och oroa er inte, jag dumpade inte julia utan hennes kort och pengar, vi löste det innan jag åkte hahah. 

Kommentera här: