omg hur kunde jag glömma?!

JAG HAR TAGIT MITT KÖRKORT! JAG KLARADE MIN UPPKÖRNING PÅ FÖRSTA FÖRSÖK OCH JAG KAN KNAPPT TRO DET. imorn blir första gången jag tar ut bilen själv. ska hämta upp tim och vove och åka till ikea för att äta lunch, för att vi kan. nervöst men kul! ser fram emot att hålla i själva körkortet ;)
 
 
on a less fun note; såg Hail Ceasar ikväll med Anna H, Tim och Vove och måste säga att jag älskade den och rekommenderar den starkt!! så bra.
 

London 2016

Ok mycket har hänt sen jag skrev sist! hade inte nån lust att skriva så det blir såhär :) var i london över helgen med Julia. vi åkte den 25:e och kom hem idag den 29:e. vi bodde gratis för att vi bodde hos min mammas kompis Suzanne som bor i London och skulle vara bortrest den helgen. Så det var en riktig motivater plus att jag ville tatuera mig hos en kille som heter Jack Watts och går under namnet "tattoos for your enemies". Jag har följt honom länge på instagram och älskar hans designs, har till och med köpt en tröja av honom tidigare så är helt klart ett fan haha. såg två tatueringar han hade gjort och tyckte att dom vore snygga om man blandade dom.
så jag mailade honom och kollade om han hade en ledig tid under den helgen för då hade jag en till anledning till att åka dit ;) och det hade han!! så jag och julia åkte dit i en uber och åt frukost ch knalla över till studion. han var så snäll och hade varit i stockholm och sa att han älskade låten "hör du mig bae". dog då. hursom, älskar den och är så glad att jag åkte dit :) ♥
 
mellan märken från tejpen och mitt är från p-staven ligger den, min kära.
sen resten av resan tog vi det väldigt lungt. åt massa gott och drack alldeles för mycket öl. det passade oss perfekt då båda vi redan har sett alla sevärdigheter där och ville mest chilla.
 
ritade på julias gips...
efter tatueringen!
ett estetiskt tilltalande hus
julias talang