Yayoi Kusama

Igår var Jag, Tm och Vove på Modern Museet och såg Yayoi Kusamas utställning som var så sjukt bra och cool! Jag rekommenderar att man gör tipsrundan för man får en gullig nyckelpiga efter vilket är sjukt värt enligt mig. Gå och se den. Här är lite bilder!
 

fokus på mat

dom senaste fyra dagarna har det varit otroligt mycket fokus på mat här hemma. jag och mamma äter bra och sammarbetar med matlagningen. det är så skönt att inte behöva äta själv längre. har fått göra det nåt år nu då alla är hemma olika tider och jag äter annan mat än dom andra i familjen och så vidare. äter man bra mår man mycket bättre. så yay för det.

igår fick jag reda på att jag har kommit in på karlstads universitet! jag ska gå en kurs där för att döda tid för programmet jag vill gå tar in folk i mars. så ett halvår i karlstad kommer nog vara riktigt kul! och göra mig gott. jag kommer bo i min kompis systers lägenhet när hon är ute och reser och det kunde inte vara mer perfekt. jag har nästan spenderat ett halvår i stockholm; jobbat deltid och resten av tiden bara slösat pengar och tid på massa skit. så det är ärligt så jävla skönt att känna att man gör något produktivt och något som tar en åt rätt håll i ens drömmar (flum). det kommer bli hur spännande som helst detta!!

5:e juli

idag fyller min bästa vän michi år och ska träffa henne den 9:e och fira så är sjukt taggad! jag hängde med min moster imorse som är på besök från irland och åt frukost på hotell i sumpan. det var mest för att vi inte fick vara i huset pga städning. efter det träffade jag anna h och strosa runt på stan i det fina vädret. kollade på mycket men köpte inget. har blivit bättre på sånt nu... eller? kom hem och köpte ett par billiga vintage levis shorts i en stor storlek för jag vet att jag brukar vara för bred för min vanliga storlek i jeans så vi får se. inte perfekt hahah men dom va inte såå dyra... sen skulle jag ta en powernap på en halvtimme och råkade sova i 3 timmar utan att någon väckte mig?! taskigt in my opinion. sen dess har jag kollat på cartoon network program på datorn samtidigt som jag har kollat in saker jag önskar mig, då min födelsedag är torsdag nästa vecka ;) har hittat en grym app för datorn också som heter Helium. med den kan jag kolla på mina cartoons i bakgrunden av allt annat. som att ha tvn på i bakgrunden. och alla som känner mig vet att jag älskar tecknade serier! ger mig inpiration och en nostalgisk trygghetskänsla. 
Hoppas alla har en härlig vecka och tar hand om er. puss