natural born killers.

Ikväll såg jag Natural Born Killers med Rebecca och Johanna. Rebeccas favoritfilm tydligen. Jag tyckte den var alldeles för flummig eller kanske för djup för mig, inte riktigt säker på vilken jag väljer. Ni får avgöra själva! Den kändes väldigt pretto och jag gillade inte hur mkt nakna kvinnor och kvinnovåld det var i den. Däremot var det sjukt många män som dog i den men när man använder nakna kvinnor i scener där de inte fyller ett syfte för historien tycker jag att det känns som om det bara är där för att provocera eller för att regissören är en perv. Se den, eller inte, jag gillade den ej.
 

skam och planering

senaste veckan har jag kollat sjukt mycket på SKAM och planerat inför min flytt till Stockholm. sagt upp bredband, hemförsäkring osv. jag åker till irland snart också för att fira jul så har behövt fixa inför det också med julklappar osv. ikväll ska jag på vinylmingel med rebecca och johanna. sist vi var där såg vi flera snygga killar där under den kvällen än vi har gjort på fyra månader i karlstad så det var ett plus, och att det äger att man får välja skiva så inte lika äckliga brudar här inte... min vita månad är slut om fem dagar och det har varit förvånansvärt lätt. dock fick jag inte det resultatet jag ville av det, vilket var att se om mitt utseende skulle ändras pga det. men kanske som mamma säger att man måste dricka betydligt mer än vad jag gör för att få sån skillnad på en månad. 
idag har jag haft tvättstuga, ritat och lyssnat på massa death proof låtar för det är min favoritfilm atm. såå bra!! 10/10
 
 
ska sminka mig nu och lyssna lite mer 

Fitbit Blaze!

Nu har jag gått och köpt mig vad som är mor och fars julklapp till mig - en Fitbit Blaze! Så vitt jag vet kan den här klockan: mäta min puls, berätta vad min vilningspuls är, när jag bränner fett med min puls, den påminner mig när jag måste röra på mig, man sätter mål för sig själv, den räknar steg, vibrerar och visar ens sms, visar klockan, datum, håller koll på min sömn, kan koppla med min mobil där man kan göra mat och vattenlogg. Det är vad jag vet att den kan göra, sen finns det säkert mycket mer! I nuläget är den ganska ful men man kan väldigt enkelt byta vristband på den så jag har beställt ett guldigt, metallband för 100 spänn så när den kommer blir det bra :) Spännande!!