absolute beast

fucking yes. fucking beast,. klar med omtentan och gjorde den så bra! nu håller jag på att byta mail och är vuxen brud som inte behöver omogna emailnamn, jag ska jobba ikväll, jag har nått att gå på på halloween och jag är bäst! behöver bara plugga resten av min tid tills på måndag hehe sen är allt bäst! fuck yeah.

plugg och smutsigt hår

har suttit hemma hela dagen idag i min tiedye tshirt, mjukisshorts och läst, ätit, läst, surfat på mobilen och läst lite mer. jag håller alltså på att plugga för en salstenta jag har på måndag samtidigt som jag måste göra en omtenta klar tills imorn. livet slår en hårt i magen ibland. jag skulle också gå på den här demonstrationen idag mot rasistiskt våld som är i medborgarplatsen 17:30 men som ni hör så har jag inte speciellt mycket tid för det. hoppas att många dyker upp och visar sitt stöd för offrena i Trollhättan. 
 
på lite mer oserösa plan eller vad man nu säger så är jag stolt att säga at jag har fortsatt och fortsätter med min nyttigare livsstil med en pizza här och där. jag fortsätter att gå ner i vikt sakta, precis som dom rekommenderar och det känns bra! så jag har inte gett upp än haha
 
on va