catch-up

har inte haft någon ork alls att skriva här på sistonde. så ska försöka lägga till lite nu för jag skriver denna blogg först och främst för mig själv. det är mitt sett att skriva dagbok. 

idag: idag har jag varit med mamma och pappa när dom skulle köpa en båt på blocket. allt gick bra tills mamma tappade pengarna i vattnet hahahah! roligaste på länge :') 

igår: igår hade vi avskedsfest för ellinor och justin som ska resa runt i världen i ett år kanske! vi satt uppe på en takterass i fridhemsplan och njöt av den fina kvällen med chips, jordgubbar och öl<3 sen skulle vi säga hejdå och jag blev lite emotionell haha :) här har vi lite fina bilder:
nu vill jag bara simma i ett varmt hav

nu på sistonde har jag tänkt mycket på tatueringar och min vikt. det är så himla lätt att bli påverkad av vad andra säger. jag tänker på hur stor skillnad det har varit på hur jag har blivit behandlad beroende på min vikt. det låter kanske dumt men det är sant. den tiden jag var under min normalvikt fick jag mycket mer uppmärksamhet av killar och en annan reaktion när jag åt godis eller något annat onyttigt. även fast jag är helt för self love, alla har en bikinibody, alla är vackra på sitt sätt och att jag tycker att folk som inte dejtar vissa pga deras vikt inte är värda att dejta alls, och att jag hatar bantningsindustrin media och allt så finns det fortfarande den där rösten i huvudet, bilder på supersmala modeller, kläderna man önskar att man kunde bära och tusentals andra småsaker som pushar en till att hata sig själv mer och mer. det är inte bra formulerat detta för jag älskar mig själv och många egenskaper jag har men justdet jag vill göra med min kropp som tatueringar eller mitt fett gör mig illa till mods på grund av vad andra säger och det är inte ett dugg skönt. inte för någon! jag hoppas bara att jag en dag, inom snar framtid kan lära  ig att stänga ute dom åsikterna, rösterna och älska hela jag, även fysiskt liksom.
och att jag blir duktig på att skriva nångång!!!!