parteh

jag har en enda uppgift kvar i denna skola och det känns fantastiskt! sen vet jag att jag kommer drunkna i uppsatser som måste skrivas osv i högskolan men låstas inte om det just nu ;) och imorgon är det valborg och jag ska festa även fast jag jobbar tills halv elva, keeping the party spirit upp! hoppas alla har en trygg och rolig valborg imorgon :)

sjuk och sorglig

är så besviken. var på jobbet igår och skulle till michi´s skiva direkt efter. jag var så himla taggad och hade perfekta utstyrseln och sen sista halvtimmen på jobbet blev jag kallsvettig och mådde riktigt jävla illa. kort sagt så gik jag inte och det svider i själen. missar ens bästa kompis skiva :(
 
så sitter hemma idag med inga läxor och fula kläder + blåbärssoppa. kollat på tre avsnitt av olika real housewives och tänker att frenemies inte existerar utanför real housewives för de måste hänga tsm pga kontrakt. ogillar yolanda starkt dessutom, hon är en kvinnohatare och en slav till sin man!

shape up

fan måste vara mer ekonomisk! och sluta låstatsskratta när någon säger nåt som jag inte tycker är kul, iaf när det smått kränkande. och säga ifrån och tänka mer på mig själv. yeah detta låter bra ;)