ireland y'all

mm är på irland nu. så jävla glad att jag slipper värmen i sverige, mind you det är ganska varmt här med. 
kom hit igår och drog till morgan o jordan dirr nästan. idag var vi och hälsade på deras mamma på hennes jobb på yahoo! och det va så jävla coolt. som ur filmen "the internship". de har en matsal med gratis mat för dom och de får gå dit och hämta mat när de vill hur mycket dem vill. så vi käkade där idag och proppade i oss så mycket som möjligt. när man kom in fick man "sign in" som besökare också. man fick en sån här lapp...

så jävla het.

imorn fyller modersmor år och jag vet inte alls vad vi ska göra. men det var allt för nu.. ha det gött!

gal1


väntar just nu på att käka en majskolv sen inatt ska jag ut med julia och linnéa. jag och sprit går inte ihop men ikväll har jag bestämt mig för att beställa en cool drink bara för att jag kan. yeah! 

kan ej skriva normalt alltså


va på rave igår, eller open air hette det. det var skitkul och jag och tim kom inte hem till mig förän sju på morgonen. hände en del grejer men allt slutade väl :) tim hade också med sig ullared morgans allra egna grillchips! 

innan open air träffade vi ellinor och justin i rålis och snackade lite. aen drog vi till justins hotel för att hämta tequila som han och ellinor skulle ha. och jag o tim satt vid baren och drack vatten medan dom var uppe i rummet. bisarrt och roligt.