läää vilken gött

startade dagen med franska plugg på spånga punkten med anna maria. käkade spånga macka och sen kom saga och tobbe. drog hem, tog det riktigt lugnt sen till gymmet. är riktigt stolt över mig själv, gjorde ett riktigt hårt pass och svetten bara rann. och så proteinshake efter det. yis! ska repa imorn och pluga för jag ha rtydligen två äckelprov denna vecka. 

catch up

oj oj oj vad det har vart mycket! var på in flames i fredags och fest hos saga efter det, lördags jobbade jag sen filmkväll, igår var jag på MGMT med julia på cirkus, så ni förstår att jag har haft fullt upp! MGMT var så jävla bra live! dansade to the max och ugh. så bra. 

jag filmade mest så jag har inte så många bilder, men följ mig på Vine så får ni se: "alicetyrrell". på in flames va vi ett stort gäng och en av de vi va me, otto, fick gå upp på scen och sjunga med anders!

det va cray. 

idag har jag studie dag, har vart mycket bärs och pizza denna helg så känner att jag ska träna lite grann. garvar åt min navelpiercing, det ser förjävligt ut! har iaf inte gått UPP i vikt hhahahaah