common people - the pulp

lite lagom deppig bild där men det är misär! jag kan inte kolla på "kortfilm SVT" på svtplay för att jag inte är i sverige :( BLÄ OCH FY!
idag har jag vart och sålt lite grejer på loppis och jag har ätit på morsans kompis resturang och det har vart riktigt gött! när vi var där i stan såg vi alla unga och äldre som skulle ut eller redan satt på en uteservering och hade det riktigt fint blev jag riktigt avis. nån gång ska jag ta hit mina vänner och gå på pubar och träffa trevligt folk!men tyvärr så är man här med mor och bror och en underårig alice. livet är hårt ska ni veta. gillar ni mitt sovlinne som jag fått låna av min moster btw? jag tycker det är rätt festligt. vad annars då? jag ska träffa jane och claire imorn med the gang och det ska bli riktigt kul! hade också velat se morgan och jordan men de är utomlands dom jävlarna. ska surfa runt lit nu, vi hörs strax.

och där vill jag också va

jag är upoe för sent och kollar på för många charles manson intervjuer. var på landet idag med mamma, bror och mormor. höjdpunkten var sconesen vi fick och att dra iväg o röka med brorsan vid kossorna. imorn ska vi sälja saker på en loppis, jag ska försöka dra iväg till en boots och köpa lite grejer som var på min lista. har det gött just nu, ska sova lite och ta det lugnt. godnatt på er!